top of page
Care stoler.jpg

Geir Kvalvåg

Markedssjef Formfin

Formfin har stort fokus på solid norsk kvalitet, tvers igjennom. Det får vi fra Dyfosit®.Vi har kundenes ønske som rettesnor, fokus på valgfrihet og vi må være tilpasningsdyktige. Dette er verdier og egenskaper vi ser igjen hos Sykkylven Stål og innad i brandet Dyfosit®.

Dyfosit® skaper innovative løsninger som hever komforten i møblet og gir oss mulighet til å ivareta Formfins identitet gjennom økt designfrihet.

Bilde3.jpg

STORDAL MØBEL

Ole Håvard Stavseng

Administrerende Direktør 

Familiebedriften Stordal Møbel As har sine røtter tilbake til 1932 hvor Ole Gustav Stavseng etablerte sin første fabrikk. Å lage møbler som varer, tuftet på ekte norsk kvalitet har vært en rettesnor siden starten. Bedriften i dag utvikler, produserer og selger stoler og sofa til Premium-segmentet under merket STORDAL®. Dette betyr at vi leverer til kunder som vet hva de vil ha og som setter store krav til både kvalitet, design og komfort, og som naturligvis er miljøbevisste.  Bedriften fikk sin første designpris allerede i 1970 med hvilestolen Rektangel. I de seneste årene har vi også hatt et nært samarbeid med Sykkylven Stål som har utviklet noen spennende mekaniske løsninger som vi benytter i noen av våre nye hvilestoler og som har blitt godt mottatt i markedet. Vi kan nok enkelte ganger oppleves som en ganske krevende kunde, men i vårt segment er forventningene til våre kunder høye. Sykkylven Stål har vist evne og vilje til å finne gode løsninger sammen med Stordal på dette.

 

BRUNSTAD AS

Brunstad AS skal være en ledende utvikler og produsent av stoppmøbler i Skandinavia. Våre viktigste produktverdier er Kvalitet, Komfort og Design.I tillegg er innovasjon, god logistikk og leveringspresisjon viktige faktorer for oss.Vi er avhengige av dyktige leverandører, og Sykkylven Stål er en innovativ, fremtidsrettet og pålitelig leverandør som vi har samarbeidet med i mange år.

Dyfosit system KEBE.png

KEBE

Torben Petersen

Commercial Director

" Vore følelser fra Kebe – og dette er selvfølgelig backet op af dialog med vore kunder på fremvisningerne er rigtig fine. Det er en væsentlig anderledes komfort der opnås ved at sænke sædet bagtil og lægge ryggen ned herfra. En rolig bevægelse der giver den dejlige afslappende fornemmelse af afkobling eller afstresning fra en lang dag – og en komfortabel og solid og sikker følelse af kvalitet i funktionaliteten. Uafhængigt af hvilken type udtryk i stol vi bygger på MK5, skaber vi denne fantastiske komfort og sikkerhed. Vi har store forventninger til, at Kebe Dynamic Comfort, som er vort brand af Kebe’s dynamiske skum komfort og Dyfosit® MK5 stole serie, skal være Kebe’s flagship collection. Kebe Dynamic Comfort er vores nye high end produkt serie - som vil tage vore forhandlere i hele verden og de nye slutkunder med storm, i mid to high end design segmentet, vi forventer at ramme med denne nye serie, af top komfortable vel designede lænestole."

bottom of page