top of page
MK5 .jpg
MK1.png

MK5 er et patentert system som gir en helt unik sittekomfort. Dette funksjonssystemet har vært etterlengtet i markedet!

 

Systemet har en unik glidebane. Setet beveger seg ikke fremover, men vipper naturlig i forhold til ryggutslaget.

Ved at setets vinkel endrer seg når ryggen lenes bak, får man en naturlig følelse av å synke ned og bak i stolen. Kroppen balanseres på en naturlig måte, vekten av kroppen blir distribuert over et større område, slik at man unngår ubehag ved overbelastning på korsryggen og halebenet. Med dette forsvinner også følelsen av å gli ut av møblet, samt at skjorten ikke blir dratt opp over ryggen.

Funksjonssystemet kan leveres med fast spak eller spake med vaier inn til gassfjør. Sistnevnte alternativ gir muligheten til å «gynge» i stolen.

Gassfjør leveres i to forskjellige motstander.

En større designfrihet gjør det lettere for designere og møbelprodusenter å beholde unike uttrykk og identitet gjennom design. Få opphengspunkter er frigjørende for designere.

 

Armlener kan designes med feste i seteramme eller i ryggramme. Om en ønsker en stol uten armlener er dette også selvsagt mulig.

Mulighetene er mange – mange flere enn før.

Rygg og seteramme tilpasses design.

To ulike alternativer på bevegelig hodestøtte.

Testet og godkjent i henhold til europeisk standard.

Vi benytter nylonband i setet for å bevare fasthet og form.

Vi benytter No-sag fjører i rygg for å bevare fasthet og form.

Beregning av stålramme til støpeformer kan gjøres digitalt.

Swivel er tilgjengelig i tre forskjellige høyder.

 

Sykkylven

Sykkylven er kjent for sin møbelproduksjon, design og produktutvikling. Mange kjente designere, med nasjonale og internasjonale levedyktige suksesser, har sine røtter fra Sykkylven. Utenfor vår kjernevirksomhet med produktutvikling, funksjon- og rammeproduksjon, har vi tilgang på unik kompetanse innen design, konfeksjonering, trebearbeiding og kaldskum. Dette nettverket åpner for muligheter rundt en forenkling av din verdikjede.

Last ned informasjonsark

bottom of page